Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümünü Kutlama

08 Nisan 2022
205 - Kişi Okudu

KONU: TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 177. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMA

 

 

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. Yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer Polis Teşkilatının haftasını tebrik etti. 

 

“Ticaret Borsası Başkanı Sümer mesajında "Ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü Kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz”.

 

“Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, Kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla kutsal bir görev üstlenmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle İlimizin Emniyet Müdürü Fahri Bulut başta olmak üzere Türk Polis Teşkilatı mensuplarının gününü kutluyorum. Görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum" dedi.

 

                                                                                               HARUN SÜMER

                                                                                   KIRIKKALE TİCARET BORSASI

                                                                                   YÖNETİM KURULU BAŞKANI