Oda-Borsa Müşterek Toplantısı Yapıldı

31 Ocak 2022
149 - Kişi Okudu

KIRIKKALE EKONOMİSİ KONUŞULDU

Mesleki konularda görüş alışverişinde bulunmak ve sorunlara ortak çözümler üretmek amacıyla 3 ayda bir yapılan Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasının Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı Ticaret Borsasının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda bir taraftan Kırıkkale ekonomisi detaylarıyla ele alınırken, diğer taraftan sorunların tespiti ve ortak çözüm önerileri konuşuldu.

ODA-BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’nun 99. Maddesi uyarınca mesleki konularda görüş oluşturmak amacıyla 3 ayda bir gerçekleştirilen Oda-Borsa Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı Başkanlığında gerçekleştirildi. Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, “Oda/Borsa Müşterek toplantımıza ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Oda/Borsa olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Kırıkkale ekonomisine neler kazandırabiliriz, sorunların tespiti ve çözüm yolları, üyelerimize daha iyi nasıl hizmet vereliliriz konularının ele alınacağı ve aynı zamandada gelecek toplantı tarihi belirlenerek bu ve bundan sonraki toplantılarımızın Kırıkkale ekonomisine hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.